152. kuruluş yıldönümü kutlaması
ԲԱՐԵԿԵՆԴԱՆԻ ԽՐԱԽՃԱՆՔ ԳԱԼՖԱԵԱՆԻ ՄԷՋ
ԲԱՐԵԿԵՆԴԱՆԻ ԽՐԱԽՃԱՆՔ ԳԱԼՖԱԵԱՆԻ ՄԷՋ
KASIM
Sultanahmet gezisiOrtaokul öğrencilerimiz, 30 Kasım Perşembe günü, öğretmenleri eşliğinde düzenlenen turla Sultanahmet ve tarihi yarımada bölgesini gezdiler.
KASIM
Kalfayan Okulu Hayrına Sevgi Sofrası19 Kasım, Pazar günü, Kalfayan Okulu'nun kuruluşunun 151.yılı, Surp Asdvadzadzin Patriklik Kilisesi'nde Patrik Kaymakamı Başepiskopos Karekin Bekçiyan riyasetinde düzenlenen dini tören ve akabinde yer alan Sevgi Sofrası ile kutlanmıştır.